| |
Βγήκαμε στον κάμπο για βοσκή (Μουζάκι - Τρίκαλα - Καλαμπάκα) |
Εγώ, ο Μήτσος και ο Bill περάσαμε μαζί το Μουζάκι. Ο Bill έφυγε αριστερά και προσγειώθηκε λίγη ώρα μετά. Η βάση ήταν στα 1200 μ., φτάσαμε με τον Μήτσο μέχρι τα Τρίκαλα και πατώσαμε. Στη προσέγγιση για προσγείωση συναντήσαμε θερμικό το οποίο με έσωσε αλλά ο Μήτσος το άφησε και προσγειώθηκε στα φανάρια του περιφεριακού των Τρικάλων.
Μόνος πια, αφού είχα κατεβάσει κάμποσες καραμέλες έφυγα προς Καλαμπάκα κυκλώνοντας πάνω από ένα ποτάμι μέχρι τα 1300 μ. Για πρώτη φορά έκανα τέτοια απόσταση και άρχισα να κατουριέμαι, ή κατουράω ή προσγειώνομαι, ε, κατούρησα, 98% επιτυχία θέλει μία μικρο-βελτιωσούλα η τεχνική.
Συνέχισα τραγουδώντας το "Don't Give Up" της Kate Bush.
Πλησιάζοντας την Καλαμπάκα, χαμήλωσα πάρα πολύ έξω από ένα χωριό και τα παιδάκια τρέχανε προς τα εκεί που θα προσγειωνόμουν αλλά σχεδόν τελευταία στιγμή ξανα-ανέβηκα. Είχα περάσει για λίγο την Καλαμπάκα όταν σε κάτι θάμνους μιας πλαγιάς είδα θερμικό και έτρεξα, του κάκου! ήταν πλάγιος άνεμος με ένταση και έχασα το λίγο ύψος που είχα περνώντας *πίσω* από ένα λόφο, με το πρώτο κλείσιμο το γύρισα στο full active flying (κάτσε κάτω από το θόλο με σχεδόν minimum sink) και προσγειώθηκα αξιοπρεπέστατα λίγο αργότερα.
Το χαμόγελο μου έκανε 35 στροφές γύρω από το κεφάλι μου :-D